Despre noi

În 2019, la Vâlcea a apărut un nou club de copii şi juniori: FC Oltenia. Acesta a crescut ca Făt-Frumos, într-un an cât alţii în zece. Numărul de copii legitimaţi a crescut treptat ajungând, la un moment dat, la peste 120 de tineri fotbalişti. De pregătirea lor se ocupă antrenorii Adi Glăvan, Cosmin Ursu, Ion Lazăr şi Larry Mihăilă. Vicenţiu Mocanu asigură baza materială. Cei mici au dispus de cele mai bune condiţii la Oltenia Arena Sport, de pe Bulevardul Dem Rădulescu. Pentru că intenţia este de dezvoltare, de ceva timp Vicenţiu Mocanu a preluat şi terenul din spatele stadionului Oltchim, de la Armată. L-a concesionat pe o perioadă lungă de timp. Astfel, după ce vom scăpa de pandemie, copiii îşi vor putea desfăşura pregătirea specifică pe un teren de joc cu suprafaţă naturală. În ultimele zile s-au făcut eforturi susţinute pentru îmbunătăţirea calităţii gazonului (însămânţare, cilindrare, îngrăşământ, tuns şi tot ce ţine de acest capitol). Lucrările au fost executate cu sprijinul antrenorilor. Vor mai fi amenajate vestiare pentru copii, grupuri sanitare şi o magazie pentru depozitarea ustensilelor şi materialelor de întreţinere a stadionului, precum şi pentru echipamente şi alte materiale sportive.

Play Video
3D-soccer-ball-on-transparent-background-PNG
3D-soccer-ball-on-transparent-background-PNG

E clar că toată lumea, de la cel mai mic practicant al sportului-rege, până la cel mai în vârstă, are nevoie de competiţie, de meciuri pentru a-şi găsi motivaţia de a continua şi de a progresa. În altă ordine de idei, în această vară la FC Oltenia a apărut o noutate în staff-ul tehnic. A fost cooptat ca antrenor Mihai Deaconescu, fost jucător în primele eşaloane ale ţării, în prezent legitimat la echipa de Liga a III-a Viitorul Dăeşti. Miţă Deaconescu şi-a început de câteva luni activitatea de antrenor, însă acum a intrat în cadrul clubului Oltenia, unde e ajutat să prindă experienţă şi de ceilalţi patru antrenori. La FC Oltenia îşi mai desfăşoară activitatea Adi Glăvan, Cosmin Ursu, Ion Lazăr (”Mara”) şi Larry Mihăilă. Mihai Deaconescu e implicat la grupele mici, de iniţiere. La FC Oltenia sunt legitimaţi copii de la aproape toate categoriile, respectiv de 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 şi 2015.

experienta

profesionalism

motivatie

FC OLTENIA RM VALCEA

FOTBALUL ESTE UN JOC DESPRE SENTIMENTE ŞI INTELIGENŢĂ.

FC OLTENIA RM VALCEA

hai la un fotbal !

FOTBALUL JUCAT DE MIC SI PREDAT DE SPECIALISTI FORMEAZA CARACTER, INTEGRITATE SI ARE UN IMPACT SEMNIFICATIV ASUPRA VIITORULUI UNUI COPIL !


google map on web site